در هنگام جستجو کلمه در قسمت عنوان میتوانید کلمات مورد جستجو را با کاراکتر (-) جدا کنید.
کاربرد نوع شرط:
- جایگاه : پژوهشی
- مجله: VETERINARY RESEARCH FORUM
- نوع مقاله: Journal Article
- کلمات کلیدی: Prevalence,Tehran Province,Fasciolosis,Dicrocoeliosis,Slaughtered animals
- چکیده:
- چکیده انگلیسی: Fasciolosis and dicrocoeliosis are endemic parasitic diseases in Middle East especially Iran, which making significant economic problems. This retrospective survey has been done to evaluate contamination rate of slaughtered animals with fasciolosis and dicrocoeliosis at Meisam abattoir, in Tehran, Iran. In this survey, prevalence rate of fasciolosis and dicrocoeliosis in slaughtered animals in a three-year period (2005-2008) has been analyzed. The prevalence rates of fasciolosis and dicrocoeliosis in cattle were 2.20 % and 2.5 %, and the rates in sheep were 2.01 % and 5.83 %, respectively. The average annual direct economic loss incurred as a result of condemnation of ovine and bovine infected livers due to fasciolosis and dicrocoeliosis were estimated as high as 227,907 USD. The results of current survey revealed the rate of dicrocoeliosis is higher than fasciolosis. Our work proved that the highest frequency rate of the fasciolosis and dicrocoeliosis in cattle was in summer and spring, respectively. Whereas winter and autumn had the highest prevalence rate of fasciolosis and dicrocoeliosis in sheep.
- انتشار مقاله: 06-10-1391
- نویسندگان: Ali Khanjari,Razieh Partovi,Sepideh Abbaszadeh,Ghazal Nemati,Alireza Bahonar,Ali Misaghi,Afshin Akhondzadeh-Basti,Ahmad Alizadeh-Ilanjegh,Afshin Motaghifar
- مشاهده
- جایگاه : پژوهشی
- مجله: Journal of Nutrition,Fasting and Health
- نوع مقاله: Journal Article
- کلمات کلیدی: Chemical composition,Halvi,Sheep's milk,Auricularia uricula,Microbiological characteristics
- چکیده:
- چکیده انگلیسی: Introduction: Halvi is a traditional dairy product made from sheep milk in Mazandaran province, especially in the mountainous areas of Noor and Kojur. The fungus used in the preparation of Halvi is Auricularia auricula-judae. The present study aimed to investigate the chemical composition and microbiological properties of Halvi samples produced in various regions in Noor city, Iran. Methods: In total, 42 Halvi samples were collected from various regions in Noor, including Chamestan (n=30), central Noor (n=8), and Baladeh (n=4), for the evaluation the chemical (protein, fat content, dry matter, ash, and pH) and microbiological analysis (aerobic plate count, coliform, molds and yeasts, Staphylococcus aureus, and Escherichia coli). Results: The microbiological results indicated that the samples collected from Chamestan had the highest count of aerobic mesophilic bacteria (6.4 log CFU/g). On the other hand, the samples collected from Chamestan and central Noor were more contaminated with coliform bacteria and yeast and mold compared to the samples collected from Baladeh. Moreover, S. aureus and E. coli were detected in 66.16% and 5.9% of the samples, respectively. The mean pH and protein, fat, ash, and dry matter content of the samples was 6.71, 6.84%, 8.87%, 1.42%, and 21.67%, respectively. Conclusion: According to the results, contamination with the mentioned pathogens indicates stricter control and proper measures during the preparation of Halvi.
- انتشار مقاله: 29-01-1398
- نویسندگان: Ali Misaghi,Fazeleh Talebi,Negin Noori,Mohammadreza Rezaeigolestani
- مشاهده
- جایگاه : پژوهشی
- مجله: Iranian Journal of Veterinary Medicine
- نوع مقاله: Journal Article
- کلمات کلیدی: Aspergillus parasiticus,Listeria monocytogenes,Escherichia coli O157:H7,Candida parapsilosis,data organization method
- چکیده: زمینـه مطالعه: لاکتوباسیلها بعنوان منبعی ارزشمند برای ترکیبات ضد میکربی شناخته می شوند و از پتانسیل بالایی جهت محافظت بیـولـوژیـک غـذا در بـرابـر میکـروارگـانیسمهای مرتبط با آن برخوردارند. هدف: توان ضد میکربی 63 جدایه لاکتوباسیل لبنی علیه چهار میکروارگانیسم مهم مرتبط با غذا سنجیده شد. همچنین روش جدیدی به منظور سازماندهی دادههای حاصل از آزمون میکربی معرفی گردید که نتیجه آن مقایسهای مستدل تر و بر پایه اطلا عات بیشتر از حساسیت میکروارگانیسمهای شاخص به یک گروه از ترکیبات بود. ارتباط pH و خصوصیات ضد میکربی نیز سنجیده شد. روش کار: روش microbroth dilution assay جهت ارزیابی حساسیت میکروارگانیسمهای شاخص به سوپ رویی عاری از سلول کشت مایع (cell free culture supernatant; CFCS) لا کتوباسیلها مورد استفاده قرار گرفت. سازماندهی و پردازش نتایج حاصل از آزمونهای میکربی به هر دو روش سنتی ( بیان مقادیر حداقل غلظت ممانعت کننده رشد و حداقل غلظت کشنده) و روش پیشنهادی جدید که قدرت اثر مقایسهای هر نمونه CFCS علیه میکروارگانیسمهای شاخص مقایسه شونده را نشان می دهد، صـورت گـرفـت. نتـایـج: حسـاسیـت سـویـه های تست شده از ترتیب زیر تبعیت کرد: > L. monocytogenes > A. parasiticus > C. parapsilosis 7:H157.E. coli O لیستریا مونوسایتوژنز بر خلاف حساسیت بالا، بیشترین مقاومت را نسبت به مرگ در میـان میکـروارگـانیسـمهای آزمایش شده از خود نشان داد. میزان کارامدی CFCS لاکتوباسیلها در کشتن سویه های تست شده، ترتیب حساسیت زیر را نشان داد: > A. parasiticus > C. parapsilosis > L. monocytogenes 7:H157E. coli O. بین میزان pH وخصوصیت ضد میکربی ارتباط وجود داشت. PHهای CFCS غلیظ شده با مقادیر کمتر از 4 و 5/4 اثر مشخصی را به ترتیب بر روی حساسیت C. parapsilosis وE. coli داشتند. نتیجه گیری نهایی: توانایی لاکتوباسیلها در ممانعت از رشد میکروارگانیسمهای شـاخـص امیـدوار کننـده بـود و روش پیشنهـادی بـرای سـازمـانـدهـی دادههـا، بـا فـراهـم نمـودن اطلاعـات بیشتر موجب مقایسه دقیقتر میکروارگانیسمهای شاخص گردید.
- چکیده انگلیسی: BACKGROUND: Lactobacilli are known as a valuable source
of antimicrobial compounds and have a high potential of use in
food biopreservation against food related microorganisms.
OBJECTIVES: Antimicrobial potency of 63 dairy lactobacilli
isolates against four highly important food-related microorganisms
were evaluated. In addition, a new way in data organization was
introduced, which led to a more informative and rational
comparison of indicator microorganisms' susceptibilities to a set
of compounds. Correlation of pH and antimicrobial properties
was investigated. METHODS: Microbroth dilution assay was
used to evaluate indicator microorganisms' susceptibility to
lactobacilli CFCS (cell free culture supernatant). Results were
organized by both the conventional way - demonstrating the
minimum inhibitory and lethal concentrations of CFCS - and a
new suggested method, representing comparative effectiveness
of each CFCS specimen against indicator microorganisms of
comparison interest. RESULTS: Susceptibilities of tested strains
were in the following order: Escherichia coliO157:H7 > Listeria
monocytogenes > Aspergillus parasiticus> Candida parapsilosis.
Despite the high susceptibility of L. monocytogenes, it showed
the highest resistance to death among the tested microorganisms.
Eefficiency of Lactobacilli CFCS in killing the tested strains
showed the following susceptibility order: E. coli O157:H7 > A.
parasiticus> C. parapsilosis> L. monocytogenes. Antimicrobial
property was in correlation with the pH value of CFCS. PH had
a pronounced impact on susceptibilities of C. parapsilosisand E.
coli in pH values of concentrated CFCS lower than 4 and 4.5,
respectively. CONCLUSIONS: Potency of lactobacilli isolates in
growth inhibition of the indicator microorganisms was found
promising, and the suggested data organization method provided
additional information, leading to more precise comparison of
indicator microorganisms.- انتشار مقاله: 23-05-1392
- نویسندگان: Hadi Maleki,Ali Misaghi,Mohsen Amini,Abbas Saidi,Kambiz Akbari Noghabi
- مشاهده
- جایگاه : پژوهشی
- مجله: Iranian Journal of Veterinary Medicine
- نوع مقاله: Journal Article
- کلمات کلیدی: Disk diffusion method,PLA,Bunium Persicum,mentha piperita,cellulose nanoparticle
- چکیده: زمینه مطالعه: دراین مطالعه اثر ضدمیکروبی فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی نانوسلولز، اسانس های زیره سیاه و نعناع فلفلی بر روی برخی از باکتری های پاتوژن مورد مطالعه قرار گرفت. هدف: هدف از این مطالعه دست یابی به یک بسته بندی دوستار محیط زیست با افزایش ایمنی مواد غذایی بود. روش کار: بعد از اسانس گیری ترکیبات شیمیایی اسانس ها توسط GC-MS آنالیز گردید. فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی غلظت های مختلف اسانس های زیره سیاه و نعناع فلفلی ( ٠، 5/0 و ١٪ ) و نانو سلولز (٠ و ١٪ )به روش قالب گیری تهیه گردید و اثر ضد میکروبی آنها بر علیه باکتری های گرم مثبت( استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس) و باکتری های گرم منفی( ویبریوپاراهمولیتیکوس، اشرشیاکلی، سالمونلا تیفی موریوم)به روش انتشار دیسک مورد ارزیابی قرار کرفت. نتایج: ترکیبات اصلی اسانس زیره سیاه شامل پروپانال2-متیل-3-فنیل(08/34%)، سیمن(23/18%) و میرتنال(37/12%) میباشد. همچنین پی-منتال-3- اول(59/44%) و پی-منتان-3-وان، ترنس(14/12%) عمده ترکیبات اسانس نعناع فلفلی را تشکیل میدهند. نتایج این مطالعه نشان داد که فیلم خالص پلی لاکتیک اسید و یا همراه با نانوسلولز هیچ گونه اثر ضد میکروبی بر روی پنج باکتری مورد مطالعه نداشت اما فیلم های حاوی اسانس ها اثر ضد میکروبی معنی داری را نشان دادند(p<0.05) که این اثر در فیلم ترکیب شده با اسانس زیره سیاه قوری تر از اسانس نعناع فلفلی میباشد. همچنین اثر مهاری فیلم ها وابسته به غلظت بود به علاوه نتایج این مطالعه آشکار ساخت باکتری های گرم مثبت نسبت به باکتری های گرم منفی حساسیت بالاتری نسبت به فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس داشتند. نتیجه گیری نهایی: نتایج این مطالعه آشکار ساخت که فیلم های پلی لاکتیک اسید حاوی اسانس زیره و نعناع فلفلی ممکن است برای بسته بندی مواد غذایی به منظور افزایش زمان نگهداری و ایمنی آنها مفید واقع شود.
- چکیده انگلیسی: BACKGROUND: Packaging is one of the important aspect of food quality and safety. Unfortunately, most of food packaging materials are from oil resources that are limited resources and undegradable. OBJECTIVES: The aim of this study was reaching an environmentally friendly packaging with enhancement safety of food. METHODS: After obtaining Bunium persicum (BP) and Mentha pepperita (MP) essential oils (EOs) by steam distillation method, their chemical compositions were determined using GC-MS analysis. PLA films were prepared using solvent casting technique containing different concentrations of BP (0, 0.5 and1%v/v), MP (0, 0.5 and1%v/v) EOs and cellulose nanoparticle (CN) (0 and 1% w/v) and their antimicrobial effects against gram positive bacteria (Staphylococcus aureus ATCC 65138, Bacillus cereus ATCC 11778) and Gram negative bacteria (Vibrio parahaemolyticus ATCC 43996, Escherichia coli O157:H7 and Salmonella typhymurium ATCC 14028) were assessed by disk diffusion method. RESULTS: Major compounds of BP EO were Propanal 2-methyl-3-phenyl (34.08%), Cymene (18.23%) and Myrtenal (12.37%) and for MP EO were p-Menthan-3-ol (44.59%) and p-Menthan-3-onetrans (12.14%). The results of present study indicated that pure PLA film or PLA films containing CN showed no antimicrobial activity against any of the five tested bacteria but films containing EOs had significant antimicrobial activity and BP EO was more effective than MP EO and their combination (p<0.05). Besides, the inhibitory effect of films were concentration-dependent. In addition results of current study revealed, gram-positive bacteria were more sensitive than gram negative bacteria to PLA films containing EOs. CONCLUSIONS: The results of this study indicated that PLA films containing MP and BP EOs may be useful for packaging of foods in order to increase their shelf life and safety.
- انتشار مقاله: 30-01-1395
- نویسندگان: Fazeleh Talebi,Ali MIsaghi,Ali Khanjari,Abolfazl Kamkar,Hassan Gandomi,Masoumeh Saeedi
- مشاهده
- جایگاه : پژوهشی
- مجله: Iranian Journal of Veterinary Medicine
- نوع مقاله: Journal Article
- کلمات کلیدی: Gene expression,S. aureus,L. acidophilus,L. fermentum,L. paracasei
- چکیده: زمینه مطالعه: مسمومیت غذایی استافیلوکوکی رایج ترین مسمومیت غذایی توسط سویه های استافیلوکوکوس اورئوس می باشد و عمدتا توسط انتروتوکسین های استافیلوکوکوس اورئوس ایجاد می شود. بیشترین توکسین درگیر درمسمومیت های غذایی استافیلوکوکی، انتروتوکسین A (SEA) است. از نقطه نظر ایمنی غذایی و سلامت انسانی، باکتری های اسید لاکتیک یک استراتژی امیدوار کننده در مبارزه با استافیلوکوکوس اورئوس را ارائه می دهند. هدف: افزایش ماندگاری ، ایمنی مواد غذایی و ارتقای سلامتی انسان با استفاده از میکرو فلور طبیعی از اهداف این مطالعه محسوب می شوند. روش کار: در این تحقیق اثر جدایه های لاکتوباسیلوس جدا شده از ماست بنام لاکتوباسیلوس فرمنتوم، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پاراکازئی بر رشد و تولید انتروتوکسین های باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با گرمخانه گذاری همزمان در دو دمای 25 و 35 درجه ارزیابی گردید و سپس بیان ژن انتروتوکسین A باکتری استافیلوکوکوس اورئوس، به روش Real time PCR مورد بررسی قرار گرفت. نتایج: تمامی جدایه های لاکتوباسیل در مقایسه با کنترل رشد باکتری استاف را در دو دمای گرمخانه گذاری کاهش دادند و این کاهش اثر در دمای 25 درجه بیشتر از 35 درجه بوده است. تولید انتروتوکسین های A، C و E توسط جدایه ها مهار گردید. علاوه بر این، بیان ژن sea بطور معناداری در کشت همزمان استاف با جدایه های لاکتوباسیل کاهش یافت و بیشترین اثر کاهشی مربوط به لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در دمای 35 درجه بوده است. نتیجه گیری نهایی: این پژوهش پتانسیل کاربرد باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از فراورده های غذایی سنتی به عنوان نگه دارنده های طبیعی در مواد غذایی را نشان می دهد و یک روش جدید برای کنترل زیستی استافیلوکوکوس اورئوس را پیشنهاد می دهد.
- چکیده انگلیسی: BACKGROUND: Staphylococcal foodborne intoxication is the most common cause of foodborne illnesses by Staphylococcus aureus strains and most are caused by the enterotoxins of S. aureus. Staphylococcal enterotoxin A (SEA) is the most frequently responsible for staphylococcal food poisoning outbreaks. From a food safety and human health point of view, lactic acid bacteria (LAB) may provide a promising strategy in the fight against S. aureus.OBJECTIVES: Increasing product shelf life, and enhancing the safety of food and human health using natural microflora are the aims of this study. METHODS: In this study we evaluate the inhibitory effects of three lactobacillus strains isolated from yoghurt, namely lactobacillus acidophilus, lactobacillus fermentum and lactobacillus paracasei, on the growth and enterotoxin production of Staphylococcus aureus by co-incubating each strain with enterotoxigenic S. aureus at two temperatures: 25 and 35°C. Expression of the SEA gene of S. aureus was assessed by real-time PCR. RESULTS: All the strains decreased the bacterial count at both temperatures compared to the control. This effect was greater at 25°°C than at 35°C. The production of SEA, SEC and SEE was inhibited by all the isolates tested. Furthermore, expression of the sea gene was significantly suppressed in S. aureus co-cultured with the lactobacillus isolates and the greatest impact was on Lactobacillus acidophilus at 35 ° C. CONCLUSINS: This research highlights the potential of lactic acid bacteria isolated from traditional foods for use as natural preservatives in foodstuffs and suggests a new approach for biocontrol of Staphylococcus aureus.
- انتشار مقاله: 24-07-1395
- نویسندگان: Ali Misaghi,Mahnoosh Parsaeimehr,Afshin Akhondzadeh,Taghi Zahraee Salehi,Hassan Gandomi,Maryam Azizkhani
- مشاهده
- جایگاه : پژوهشی
- مجله: Iranian Journal of Veterinary Medicine
- نوع مقاله: Journal Article
- کلمات کلیدی: optimization,Microarray,Aflatoxin B1,Immunoassay,dot blot
- چکیده: زمینه مطالعه: آفلاتوکسین 1B یک متابولیت بسیار سمی است که توسط گونه های آسپرژیلوس تولید گردیده و طیف وسیعی از محصولات کشاورزی را آلوده می کند. هدف: هدف از این مطاله توسعه یک روش ایمونو اسی سریع و حساس در فرمت ریزآرایه ای به منظور اندازه گیری کمی آفلاتوکسین 1B ، در جهت ارزیابی کارایی این روش به منظور توسعه روشهای غربالگری با کارایی بالا برای استفاده در صنایع مواد غذایی انسانی و دامی بوده است. روش کار: به دنبال بهینه سازی سنجش با استفاده از تکنیک دات بلات و روش ایمونواسی رقابتی غیرمستقیم، غلظت بهینه از آفلاتوکسین متصل شده به آلبومین سرم گاوی بر روی 16ساب اری بر روی اسلایدههای پوشیده شده با نیتروسلولوز پرینت گـردیـده و سنجـش ایمـونـواسی رقابتی اعمال گردید. نتایج: با استفاده از این روش، سنجش آفلاتوکسین در طیف کاری برابر pg/g15 تا ng/g04/3 با حد تشخیص pg/g1 تعیین گردید. به منظور ارزیابی کارایی این میکرواری تولید شده در مواد غذایی، آرد گندم به صورت مصنوعی با مقادیر مختلف توکسین آلوده گردید و پس از استخراج، طیف کاری برابر ng/g11/0-15/4 با حد تشخیصی برابر pg/g30 در آرد گندم حاصل گردید. میانگین تخمین بازیافت 9%±94تعیین گردید که نشان دهنده صحت سنجش با استفاده از این روش میباشد. این سنجش در مدت زمان3 ساعت تکمیل گردید. نتیجه گیری نهایی: این روش سنجش مطرح شده در فرمت ریزآرایهای میتواند به عنوان روش اندازهگیری سریع با حساسیت بالا برای سنجش دقیق آفلاتوکسین 1B در نمونههای گندم به کار رود.
- چکیده انگلیسی: BACKGROUND: Aflatoxin B1 (AFB1) is a toxic metabolite
produced by Aspergillus species that contaminates a wide range of
agricultural products. OBJECTIVES: This study was designed to
develop a rapid and highly sensitive immunoassay method in
microarray format for quantitative detection of AFB1 to evaluate
the potential of microarray platform for high-throughput screening,
which can be beneficial in food and feed industry. METHODS:
Following successful optimization, using an indirect competitive
immunoassay in dot blot format, AFB1-bovine serum albumin
(AFB1-BSA) conjugate was contact-printed onto 16 isolated subarrays
on multi-pad nitrocellulose coated slides; subsequently used
in competitive binding assays. RESULTS: Using the aforementioned
assay, AFB1 was determined from 15 pg/g to 3.04 ng/g working
range with detection limit (LOD) of 1 pg/g. To evaluate assay
performance in real food matrices, the authors spiked wheat
samples with different concentration of AFB1. After extraction,
working ranges of 0.11-4.15 ng/g with detection limit of 30pg/g was
determined. Good recoveries (94±9%) were obtained, demonstrating
accurate detection of AFB1 concentrations in wheat samples.
Assay procedure completed in 3 hours. CONCLUSIONS: The results
indicated that the proposed developed assay in microarray format
could be used for rapid and sensitive detection of AFB1in wheat
samples.- انتشار مقاله: 21-08-1392
- نویسندگان: Azadeh Beizaei,Abolfazl Kamkar,Ali Misaghi
- مشاهده