چکیده:
هدف از تشکیل و ایجاد انبارها چه در سازمان های دولتی و خصوصی، تأمین، نگهداری و در دسترس قرار دادن مجموعه وسایل مورد نیاز آنها است، در غیر این صورت، در گردش کار و فعالیتهای آن مؤسسه وقفه ایجاد میشود. مواد غذایی در انبار باید طوری روی هم چیده شوند که ضمن عدم تغییر در خواص فیزیکی، شیمیایی و فعل وانفعالات، از ضرر و زیان و خسارت مالی و جانی آن نیز جلوگیری نماید. همچنین، شبکههای حمل و نقل شهری، باید به طور منظم و سیستماتیک طراحی و احداث شوند که هر کدام از اجزای آن نیز ضمن انجام بهینه مسئولیت خود، مشکل و معضلی در شبکه بهوجود نیاورند. بر همین اساس، هدف از این تحقیق بررسی اثربخشی بسته آموزشی هنر در دو مؤلفه: انبارداری، چیدمان و حملونقل میباشد. این تحقیق از نظر هدف کاربردی و روش، شبه تجربی میباشد. جامعه آماری پژوهش، دانشجویان دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی تهران و حجم نمونه با توجّه به روش تحقیق،۶۰ نفر میباشد که به صورت تصادفی در دو گروه آزمایش و کنترل قرار گرفتند. ابزار پژوهش، پرسشنامه محقق است که روایی آن با نظر متخصصین موضوعی تأیید و پایایی پرسشنامه از طریق ضریب آلفای کرنباخ برابر با ۹۴۶٪ محاسبه گردید. دانشجویان ابتدا در پیش آزمون به پرسشنامه مذکور پاسخ داده، سپس محتوای آموزشی به گروه آزمایش در ۵ جلسه کارگاه آموزشی۲ ساعته تدریس گردید و پس از آن، هر دو گروه در پس آزمون شرکت نمودند. نتایج آزمون t وابسته نشاندهنده بهبود کیفیت طراحی گروه آزمایش در پس آزمون میباشد. ضمن اینکه نتایج آزمون t دو گروه مستقل نشان داد تفاوت معنیداری میان دوگروه آزمایش و کنترل دو مؤلفۀ مذکور وجود دارد. همچنین با کمک آزمون فریدمن، مشخص شد شاخصها دارای اولویتهای متفاوتی بوده و عامل انبارداری و چیدمان از اولویت بالاتری نسبت به حملونقل برخوردار میباشند.
چکیده انگلیسی:
خبرنامه
برای ثبت نام در خبرنامه و دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید.