چکیده:
استفاده از نگهدارندههای شیمیایی و اثرات سوء آنها بر روی سلامتی مصرفکننده، موجب نگرانی مراجع بهداشتی و مصرفکنندگان شده است. در نتیجه تولیدکنندگان مواد غذایی به فکر روشهای ایمنسازی غذا به وسیله راههای طبیعی یا سبز و جایگزینی نگهدارندههای طبیعی به جای شیمیایی شدهاند. یکی از این روشها، استفاده از اسانس و عصارههای گیاهی به عنوان افزودنی ضدباکتریایی میباشد. اسانس دارچین منبع مناسبی از ترکیبات ضدمیکروبی، ضدقارچی و آنتیاکسیدانی قوی بوده و قادر است از رشد میکروارگانیسمهای فاسدکننده موادغذایی جلوگیری کند. اخیراً گرایش به استفاده از پوششها و فیلمهای خوراکی فعال در بستهبندی مواد غذایی، به دلیل تأثیر مثبت در ماندگاری بالای محصولات، افزایش چشمگیری داشته است. در این مقاله، به بررسی خواص اسانس دارچین و تأثیر آن بر روی خواص فیلمها و پوششهای خوراکی پرداخته شده است و همچنین کاربرد فیلمهای فعال حاوی اسانس دارچین در بستهبندی و افزایش ماندگاری محصولات غذایی مختلف مرور شده است.
چکیده انگلیسی:
خبرنامه
برای ثبت نام در خبرنامه و دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید.