چکیده:
پرتودهی مواد غذایی میتواند ایمنی و سلامت مواد غذایی را بهبود بخشد. بسیاری از مواد برای استفاده در بسته بندی غذا مجاز هستند؛ اما تنها تعداد اندکی از آنها را میتوان هنگام پرتودهی ماده غذایی بکار برد. ارزیابی ایمنی مدیریت دارو و غذا در مواد غذایی پرتودهی شده، در برگیرنده اطّلاعات توکسیکولوژیکی موجود در مورد مواد بسته بندی و محصولات رادیولیز تولیدشده از آنها در اثر پرتودهی است. هر پروتکل آزمون مورد استفاده در ارزیابی مواد غذایی پرتودهی شده، باید در برگیرنده شناسایی ترکیبات رادیولیز نیز باشد.
چکیده انگلیسی:
خبرنامه
برای ثبت نام در خبرنامه و دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید.