چکیده:
نوآوریها همچنان در صنعت بستهبندی مواد غذایی در حال افزایش است و هدف آن، ایجاد سامانه نگهداری مناسب برای غذا، حفظ ایمنی و کیفیت میکروبی و شیمیایی غذا و در عین حال ایجاد جذّابیّت بیشتر به منظور بازاریابی محصول میباشد. استفاده از منابع تخریبپذیر در محیط زیست به عنوان مواد مورد استفاده در بستهبندی مانند هیدروکلوئیدها با منشأ طبیعی، یکی از اهداف اصلی این صنعت میباشد. تولید فیلمها و پوششهای خوراکی به عنوان یکی از فنّاوریهای بالقوه که میتوانند به منظور افزایش مدّت نگهداری مواد غذایی و اطمینان از کیفیت آن در برابر عوامل محیطی به کار روند، مورد توجّه قرار گرفته است. یکی از منابعی که به منظور تهیه فیلم و پوشش خوراکی میتواند مورد استفاده قرار گیرد، گالاکتومانان استخراج شده از منابع مختلف(مانند صمغ لوبیای لوکاست یا صمغ گوار) است که به دلیل دارا بودن خواص مکانیکی و نفوذپذیری مناسب، قابلیت کاربرد در مواد غذایی را دارا است. در این مقاله مروری، ویژگیهای فیلمهای تهیه شده از گالاکتومانان مورد بررسی قرار گرفته است.
چکیده انگلیسی:
خبرنامه
برای ثبت نام در خبرنامه و دریافت خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید.